Forum Romanesc de Cercetare
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.

Cate corpuri are omul?

In jos

Cate corpuri are omul? Empty Cate corpuri are omul?

Mesaj  mm la data de Joi Feb 04, 2016 2:32 am

..  Multe intrebari fara raspuns apar din pricina ca in stiinta oficiala se considera ca omul are un singur corp - cel fizic. In paralel cu pozitia oficiala se dezvolta/ s-au dezvoltat/ stiinte intregi ce poarta diverse etichete, precum: oculte, metafizice, teosofice, mistice, etc. Aceste stiinte se predau la unele universitati, carti nenumarate ce le contin se gasesc pe internet si ele dau raspunsuri la intrebari de genul celor fara raspuns.
.  La intrebarea: Cate corpuri are omul? gasim un raspuns exhaustiv in linkul:
http://naturadivina.com/2012/06/02/cele-22-de-corpuri-de-lumina/

.  Enumeram: eteric, emotional, mental, astral, atmic, monadic, logoic, c. matricei monadice, mayavarupa, c. electromagnetic, c. epikinetic, gematrian, c. sinelui superior, zohar, c. miruit al sinelui superior Hristic, c. sinelui superior al Fiului galactic, c. fratiei luminii, c. Fiului Paradisului, c. lordului Elohistic, c. mistic al Domnului si c. de lumina al Stelei Fiului. La care se mai adauga si c. fizic, al 23-lea.

.  Ca si comentariu, se impune remarca coincidentei celor 22 de corpuri cu cele 22 de vami. In existenta acestor corpuri rezida si posibilitatea explicarii vitezei de gandire mult superioare fata de vitezele reactiilor chimice si a electricitatii din nervi si sinapse, considerate stiintific ca si baze ale gandirii, memoriei, etc.

mm

Mesaje : 211
Data de înscriere : 12/01/2011

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum