Obiectivele Forumului

In jos

Obiectivele Forumului Empty Obiectivele Forumului

Mesaj  Admin la data de Sam Ian 29, 2011 1:13 pm

Primul obiectiv al forumului este cercetarea stiintifica (neingradita) eliberata de orice fel de constrangeri oficiale sau neoficiale de gandire.

Se pastreaza totusi o linie de conduita, adoptata de toti cercetatorii (consacrati): metodica rezultata in timp din munca de cercetare de pretutindeni. Aceasta linie de conduita presupune elaborarea temelor de cercetare pe faze de lucru, cu masuratori si experimentari incluse si probarea in acest fel a rezultatelor, a formulelor, dispozitivelor, inovatiilor si inventiilor ce decurg din cercetarea respectiva.

Intrucat nu toti utilizatorii au posibilitatile financiar-materiale necesare unei teme de cercetare complete, se accepta teoriile, studiile teoretice, sau simpla proiectare (de dispozitive, ansamble, subansamble, piese), elaborate de pasionati pe baza cartilor, revistelor, articolelor de specialitate si a propriei lor experiente. Studiul teoretic este -de regula- prima faza a oricarei teme de cercetare dar si proiectele si teoriile pot fi considerate ca parti ale cercetarii.

Forumul isi propune sa fie un loc in care utilizatorii sa-si publice propriile lucrarile sau ale tertilor (cu respectarea drepturilor de autor, specificarea surselor, etc.), si sa faciliteze comunicarea intre cercetatori/pasionati. Nu in ultimul rand, forumul promoveaza cercetarea de grup, respectiv munca in colectiv a unui grup de useri pe o anume tema de cercetare, de interes comun.

Titlul forumului -cercetare romanesca- nu limiteaza in vreun fel tematica de cercetare ce poate fi din toata lumea, caracterul romanesc al forumului fiind dat de limba romana folosita si de utilizatorii romani (invitati aici in mod special).

Administratia forumului solicita spirit de responsabilitate din partea utilizatorilor/userilor in ceea ce priveste verificarea datelor si informatiilor pe care acestia le preiau din alte surse si le prezinta aici precum si in ceea ce priveste dovedirea sau demonstrarea rezultatelor obtinute de useri din propriile lor cercetari, teorii, studii teoretice, proiecte proprii, etc.

Admin
Admin

Mesaje : 33
Data de înscriere : 12/01/2011
Localizare : Brasov

http://cercetareromaneasca.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum